Dit zijn de 5 redenen waarom de terugkeer van Lukaku bij Chelsea een enorm succes wordt!

De transfer van Lukaku naar Chelsea is bijna afgerond. De transfersom bedraagt om en rond de 115 miljoen euro en zo keert Big Rom terug naar zijn allereerste buitenlandse club, waar hij als jonge kerel niet kon doorbreken. Wij hebben 5 redenen gegeven waarom Lukaku deze keer wel zal slagen bij Chelsea.

5 redenen waarom Lukaku zal slagen

De eerste reden is dat hij revanche wil nemen. Tijdens zijn eerste passage in de Premier League werd er niet al te veel opgekeken naar onze Rode Duivel. Volgens vele ploegen werkte hij té weinig, was hij té lui enzovoort. Voor deze uitspraken zal hij revanche willen nemen.

Meer krediet krijgen dat bij Man United

De tweede reden is dat hij meer krediet zal krijgen dan toen bij Manchester United. Hij werd al snel achteruit gezet en de supporters waren ook niet onder de indruk van hem. Volgens velen was zijn eerste controle niet goed genoeg om een topspits te zijn. Nu zal hij meer krediet krijgen.

Status is veranderd

De derde reden is dat Lukaku zijn status is veranderd. Zoals eerder meegegeven was hij vroeger niet wie dat hij nu is. Hij werkt meer en meer en dat zal hij ook meenemen naar Chelsea.

Hij is nu een completere speler

De vierde reden is dat hij nu een completere speler is geworden. Zoals eerder meegegeven kreeg hij veel commentaar op zijn eerste balcontrole en deze is veel beter geworden. Hij is een complete spits die niet enkel scoort. Ook geeft hij vele assists en is hij voor levensbelang in de opbouw.

Één grote maar

Het enigste minpunt voor Lukaku is de trainer. Thomas Tuchel is Andre Conte niet. Lukaku kreeg erg veel liefde van Conte en dat resulteerde ook in betere prestaties. Tuchel heeft zichzelf al bewezen als toptrainer en hopelijk zal Lukaku dit ook ondervinden. Voor de Rode Duivel is het misschien ook beter om eens onder een andere trainer en een ander systeem te spelen dan bij Inter.

Waarom Lukaku naar Chelsea een succes zal worden