Maak kennis met Ada Mizgalska, de bloedmooie vriendin van kersverse Club-transfer Michal Skoras!

Club Brugge kon zich op de laatste speeldag in extremis nog verzekeren voor Play-off 1 voetbal. Op die manier maken de Bruggelingen net wat meer kans om volgend seizoen uit te komen in bijvoorbeeld de Europa League. Deze week maakte blauw-zwart de komst van Michal Skoras bekend. Hij komt volgend seizoen de selectie van Rik De Mil versterken. Hij komt niet alleen, want hij brengt zijn prachtige vriendin Ada Mizgalska mee naar België. Leer haar hier wat beter kennen.

Michal Skoras Club Brugge

De 23-jarige Poolse flankaanvaller komt voor zo'n bedrag van zes miljoen over van Lech Poznan en tekent een contract tot 2027. Hij was dit seizoen al goed voor maar liefst vijftien treffers en zes beslissende passes en schopte het zelfs tot de kwartfinales in de Conference League. De flankspeler heeft een marktwaarde van zes miljoen euro en speelde nog 45 minuten tegen Argentinië op het WK in Qatar. Benieuwd wat hij volgend seizoen kan toevoegen aan onze pintjesliga. Afgelopen dinsdag kregen Noa Lang en zijn vriendin Blossom Blue een eerste kindje: Navi Livai

Ada Mizgalska vriendin Michal Skoras

Met haar 31 duizend volgers op Instagram is Ada Mizgalska een bekend persoon op sociale media. Ze betovert iedereen met haar mooie foto's. Ze houdt van reizen en zal dus binnenkort meekomen met haar vriend en kersvers Club Brugge-speler Michal Skoras. Uit haar foto's kunnen we afleiden dat ze graag komt kijken naar het voetbal. Het zou dus goed kunnen dat we de Poolse schone af en toe te zien zullen krijgen op Jan Breydel. Hier alvast enkele foto's van de knappe Ada Mizgalska:

Net binnen