Fans Rode Duivels zeggen allemaal hetzelfde over debuut van youngster Vermeeren in #oosbel

Vrijdagavond speelde de Rode Duivels voor de EK-kwalificatie tegen Oostenrijk. Dankzij de 2-3 overwinning zijn ze nu ook zeker van het EK 2024 in Duitsland. Voor Arthur Vermeeren was het een heel bewogen week. Eerst kreeg hij namelijk te horen dat hij niet in de selectie zat, maar uiteindelijk werd hij toch opgeroepen. Vrijdag mocht hij meteen zijn debuut maken en wat waren de Belgen daar blij mee.

Arthur Vermeeren debuut Rode Duivels

Eindelijk! Arthur Vermeeren heeft zijn debuut te pakken bij de Rode Duivels. Hij mocht vrijdagavond een kleine tien minuten invallen in de 2-3 overwinning tegen Oostenrijk. Na afloop van de wedstrijd alleen maar blije fans. Ze kijken al uit naar de toekomst met Vermeeren op het middenveld. Jan Vertonghen was dan weer de man van de match volgens de fans.

Geen Arthur Vermeeren bij de Rode Duivels

Een heel bewogen week voor Vermeeren. Eerst werd hij niet opgeroepen, maar dan uiteindelijk wel. De Belgen begrepen het absoluut niet en dat lieten ze merken op Twitter. Arthur Vermeeren speelde bovendien een dijk van een wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk. Lees even met ons mee:

"Waar is Vermeeren?" 

"Tielemans die finito is wel en niet onze kleine Arthur Vermeeren? Serieus Roberto, ga uit dat lichaam"

"Keita, maar geen Vermeeren. Tielemans, maar geen Vermeeren" 

Tedesco gaf ook al een reden waarom hij Vermeeren niet opriep voor de Rode Duivels:

domenico tedesco arthur vermeeren rode duivels

Ook interessant