Jelle Van Damme bevestigt: "Met deze 4 clubs uit 1A heb ik contact gehad voor comeback"

Jelle Van Damme zit momenteel zonder club. Sinds Lokeren failliet werd verklaard in de zomer van 2020, heeft hij geen andere club meer gevonden. Het is voorlopig nog onduidelijk wat zijn toekomst brengt. Het zou kunnen dat hij definitief stopt, maar een nieuwe uitdaging als profvoetballer ziet hij ook nog zitten. Dat zou een straffe comeback zijn.

Jelle Van Damme

In Het Nieuwsblad bevestigde hij dat er nog interesse is voor hem. Zo zouden onder meer Standard, Antwerp, KV Kortrijk en OH Leuven al naar hem gepolst hebben. Van Damme wil echter alleen naar een club gaan waar hij zich goed voelt en niet te ver van huis is omwille van zijn kinderen.

Standard

 “Met Antwerp zijn er vorig seizoen gesprekken geweest. Met OH Leuven en KV Kortrijk ook. Wat ik nog het meest zag zitten, was Standard. Volgens mij zou ik zelfs dit seizoen nog nuttig geweest kunnen zijn, als ervaren man om die jonge gasten te helpen begeleiden. Maar voor een transfer moeten én de coach én de sportief directeur én de voorzitter akkoord gaan. Eentje die het niet ziet zitten kan genoeg zijn. Zo gaat dat.”, aldus Van Damme.

jelle van damme