Niet 1, niet 2, maar wel 3: Club Brugge-scouts in de tribunes voor deze 3 (!) Feyenoord-spelers

Donderdagavond was er in de Europa League het topduel tussen Feyenoord en Lazio Roma. De Rotterdammers wonnen met 1-0, waardoor het als groepswinnaar doorstoot naar de 1/8ste finale. Volgens 1908.nl waren er ook afgevaardigden van Club Brugge in de Kuip aanwezig om er drie Feyenoord-spelers aan het werk te zien!

Quinten Timber 

Het gaat om Quinten Timber, Sebastian Szymanski en Lutsharel Geertruida, drie jonge spelers van de Nederlandse topploeg. Quinten Timber is een 21-jarige middenvelder en de tweelingsbroer van Jurrien Tumber, sterkhouder bij Ajax Amsterdam. De Nederlander heeft een marktwaarde van 8,5 miljoen euro en speelt nog maar een half jaartje voor Feyenoord.

Geertruida en Szymanski

Lutsharel Geertruida is dan weer een Nederlandse rechtsachter van 22 jaar oud. Hij komt uit de jeugd van Feyenoord en heeft een marktwaarde van twaalf miljoen euro. Sebastian Szymanski ten slotte is een huurling van Dinamo Moskou. De 23-jarige aanvallende middenvelder was dit seizoen al goed voor vier goals en vier assists in vijftien matchen en bezit een marktwaarde van maar liefst veertien miljoen euro. Om samen te vatten: drie erg talentvolle spelers, die weliswaar enorm veel geld zouden kosten. Benieuwd of Club Brugge zal doordrukken! Een andere potentiële transfer van een Nederlander: Mo Ihattaren naar Antwerp!

Sebastian Szymański club brugge

Quinten Timber club brugge

 Lutsharel Geertruida club brugge

Geertruida staat bijvoorbeeld gekend voor zijn goede (gewonnen) kopduels!

Ook interessant