Zou het? Arthur Vermeeren staat in belangstelling van Man U, Engelsen vellen UNANIEM oordeel

Antwerp heeft er sinds dit seizoen een echt goudhaantje bij. Met Arthur Vermeeren lijkt hun middenveld verzekerd van kwaliteit voor de komende jaren. Het 18-jarig toptalent tekende onlangs een nieuw contract bij 'The Great Old', maar volgens Engelse bronnen staat hij reeds in de belangstelling van Manchester United. Bij de Rode Duivels zou hij een duo kunnen worden met Kevin De Bruyne, die enorm goed bezig is bij Manchester City. Op Twitter zagen we zéér positieve reacties van de Premier League-fans op deze potentiële transfer.

Arthur Vermeeren Manchester United

Arthur Vermeeren Man United

Arthur Vermeeren Man Untied

Arthur Vermeeren Man United

Arthur Vermeeren Man United

Arthur Vermeeren Man United

Arthur Vermeeren vs KAA Gent

Tegen KAA Gent speelde Vermeeren een erg goede wedstrijd en dat zagen de voetbalfans ook.

Arthur Vermeeren

Enkele maanden geleden maakte Voetbalflitsen al een uitgebreid artikel over de 18-jarige middenvelder. De Belgische jeugdinternational heeft een marktwaarde van 500.000 euro en lijkt de rol van de vertrokken Radja Nainggolan fijnloos in te vullen, al staat Vermeeren iets lager op het veld. Ook Antwerp-legende en Gazet van Antwerpen-analist Patrick Goots is onder de indruk van het goudhaantje.

Patrick Goots

"Arthur is een ongelofelijk talent. Hij lijkt wel uit de jeugdopleiding van Barcelona te komen: zulke goede voetjes heeft hij. Arthur heeft een fase twee keer rapper gezien dan een andere speler, hij is een type Iniesta. En minstens even belangrijk: ik hoor ook dat er een stevig kopke op staat", aldus Patrick Goots. Vermeeren studeert Topsport-Wetenschappen en zit in zijn laatste jaar middelbaar. Hij speelt ondertussen al 4,5 jaar voor Antwerp, nadat hij eerder voor KV Mechelen uitkwam. Op zijn vijftiende mocht de middenvelder al aansluiten bij de U18 van Antwerp en vorig seizoen was hij reeds titularis bij de U21. Een talent om in de gaten te houden!

arthur vermeeren antwerp

Patrick Goots vergelijkt Arthur Vermeeren dus met Andres Iniesta, een prachtig compliment!

Ook interessant