Romelu Lukaku haalt KEIHARD uit na flopjaar: "Het is een soort woede die in mij zit!"

Romelu Lukaku is na één seizoen Chelsea terug bij Inter Milan. De Italiaanse topploeg huurt de Rode Duivel van de Londonse ploeg, waar hij volledig flopte volgens zijn hoge transfersom. Lukaku had nu een interview met DAZN en daar kijkt hij vooruit op het komende seizoen, want de Serie A start dit weekend. In zijn uitspraken zat veel frustratie, want na een slecht jaar bij Chelsea, zijn veel fans hun geloof in de aanvaller verloren.

Romelu Lukaku 

"Het seizoen bij Chelsea heeft me extra gemotiveerd om het nog beter te doen dan voorheen, want ik denk dat mensen in één jaar tijd vergeten zijn waartoe ik in staat ben op het veld. Het is een soort woede die in mij zit.", aldus Lukaku bij DAZN. Inter start de competitie met een thuismatch tegen Spezia. De aanvaller werd trouwens goed ontvangen bij zijn terugkeer.

Chelsea

De Rode Duivel had het ook nog even over zijn ex-club Chelsea. Na een succesvol jaar bij Inter, waar hij kampioen én topschutter werd, koos hij verrassend voor een terugkeer naar London. Lukaku gaf nu wat meer uitleg over die beslissing. "Ik wilde terug naar  Chelsea omdat het van kinds af aan mijn favoriete team was. Ik kreeg de kans om daar een sleutelspeler te worden, maar het is uiteindelijk anders gelopen", besluit Lukaku. Benieuwd hoeveel keer hij dit jaar zal prikken. Zijn broer Jordan is trouwens gezakt naar de Italiaanse derde klasse.

romelu lukaku chelsea inter