Topschutter volgend seizoen? Belgische spits van topclub scoort meteen hattrick in 2de oefenmatch

Hugo Cuypers en scoren. Het lijken wel synoniemen van elkaar. De voorbereiding is nog niet zo lang bezig of Cuypers heeft zijn eerste hattrick al beet. Vrijdag speelde Gent zijn tweede oefenmatch van de voorbereiding in, en tegen Zeeland. Ze wonnen de wedstrijd, zoals verwacht, met 1-6 tegen het Zeeuws Elftal. Hugo Cuypers scoorde een hattrick en ook Gift Orban maakte twee doelpunten. Het zesde doelpunt werd gemaakt door Malick Fofana. Gent is trouwens ook geïnteresseerd in Youssef Maziz.

Cuypers hattrick

Hugo Cuypers heeft zijn eerste hattrick van het seizoen te pakken. Althans in de voorbereiding toch. AA Gent won erg makkelijk van het Zeeuws Elftal met 1-6. Hugo Cuypers had na amper 30 minuten zijn hattrick al beet. Na dertien minuten scoort hij zijn eerste en amper twee minuten later scoorde hij nog eens. In de 32ste minuut maakt hij zijn hattrick helemaal compleet. Onder andere in de basis bij Gent: Cuypers, Gerkens, Hong, Watanabe, Kums, Samoise en Nardi.