Zou het? Ex-Club-toptalent speelt met ploeg uit 1ste nationale tegen Cercle Brugge

Ken jij Terry Osei-Berkoe nog? De 23-jarige winger werd in 2016 bekeken als een toptalent bij Club Brugge aangezien hij brons pakte met België op het WK U17. Ook scoorde hij 2 keer in de Youth League tegen FC Porto, maar nu speelt hij bij KVK Tienen, een ploeg uit 1ste nationale. Hij haalde 1 keer de selectie van Club Brugge tegen Charleroi, maar speelde nooit mee met de eerste ploeg.

KVK Tienen

KVK Tienen staat op de 11de plaats in 1ste nationale. Ze haalden 6 op 18 en hebben een doelpuntensaldo van -3. Ben Yagan, rechtsbuiten van KVK Tienen, speelde 10 wedstrijden in de Jupiler Pro League bij OH Leuven. Jonas Bogaerts, centrale middenvelder bij KVK Tienen, speelde 5 wedstrijden in de Jupiler Pro League bij Sint-Truiden. Zo zijn er enkele spelers met ervaring bij KVK Tienen. Kunnen ze stunten tegen Cercle Brugge?

Terry Osei-Berkoe

Terry Osei-Berkoe speelde tot en met de zomer van 2019 bij Club Brugge. Lierse Kempenzonen haalde hem daarna transfervrij binnen. Van 1 januari 2021 tot en met 22 juli 2021 zat hij zonder club. De 23-jarige Belg speelde 6 wedstrijden voor KVK Tienen en zal donderdagavond Cercle Brugge proberen uit te schakelen met KVK Tienen. 

Osei-Berkoe met KVK Tienen tegen Cercle Brugge