Wie is de ex-vrouw van Wesley Sonck (moeder Amy Sonck) en wie is zijn huidige vriendin?

Sinds jaar en dag is Wesley Sonck één van de meest spraakmakende figuren in de Belgische voetbalwereld. De ex-Rode Duivel speelde in het verleden onder meer voor KRC Genk, Ajax en Club Brugge en verdient tegenwoordig de kost als trainer, analist en co-commentator. En wie Wesley Sonck zegt, zegt tegenwoordig snel Amy Sonck. Maar wie is eigenlijk de moeder van Amy? En wie is de huidige vriendin van Wesley? Allemaal vragen die hieronder worden beantwoord.

Wie is de ex-vrouw van Wesley Sonck en moeder van Amy Sonck?

Zoals velen wel weten, maken voetballers er een gewoonte van om heel snel in het huwelijksbootje te stappen en snel aan kinderen te beginnen. Dat was bij Wesley Sonck niet anders. Wesley was amper negentien jaar toen hij met Evy Van Der Smissen ging samenwonen. Die laatste werd ook de moeder van Amy Sonck, want twee jaar later beviel ze al. Ze gaven elkaar ook het ja-woord, maar na zijn voetbalcarrière liep de relatie op de klippen en gingen ze uit elkaar. 

Wie is de huidige vriendin van Wesley Sonck?

Wesley Sonck heeft ondertussen al een hele poos opnieuw de liefde gevonden: zijn huidige vriendin heet Virginie Van Mol. De 47-jarige schone is net als Wesley afkomstig uit Ninove en maakt Wesley al sinds 2017 gelukkig. Samen zorgen ze voor maar liefst vijf opgroeiende kinderen. Virginie studeerde Handelswetenschappen en is tegenwoordig actief als accountmanager en als huid- en dieetcoach. Dat zie je ook aan haar, ze ziet er namelijk nog steeds prachtig uit op haar leeftijd.

Ook interessant