Op dit tijdstip wordt er geloot voor de kwartfinales in de Champions League, Europa League en Conference League

De achtste finales in de Champions League zitten er sinds woensdagavond op en dat betekent dat de kwart- en halve finales er aan zitten te komen. Ook in de andere twee Europese competities, de Europa League en de Conference League, zitten de achtste finales er donderdagavond op. Daarna is het uitkijken naar de lotingen om te zien welke ploegen elkaar treffen in de kwartfinales. De datum én tijdstip waarop deze loting plaatsvindt is wel al bekend. 

Loting Champions League

Op vrijdag 18 maart om 12.00 uur vindt de loting van de kwartfinales in de Champions League plaats. Dit vindt plaats in de Zwitserse stad Nyon, waar de UEFA is gevestigd. Bayern München, Liverpool, Manchester City, Real Madrid, Benfica, Atlético Madrid, Chelsea en Villarreal zijn de ploegen die in de pot komen. 

Loting Europa League

Op vrijdag 18 maart om 13.30 uur vindt de loting van de kwartfinales in de Europa League plaats. Dit vindt eveneens plaats in de Zwitserse stad Nyon. Donderdagavond worden de resterende zeven wedstrijden gespeeld en dan weten we welke ploegen er doorgaan naar de kwart finale. RB Leipzig is wel al zeker van een plaats in de volgende ronde doordat de tegenstander in de achtste finale, Spartak Moskou, uit het toernooi is gezet wegens de Russische-Oekraïense oorlog. 

Loting Conference League

Op vrijdag 18 maart om 13.45 uur vindt de loting van de kwartfinales in de Conference League plaats. Dit wordt net als in de Champions en de Europa League gedaan in Nyon.  De resterende acht wedstrijden worden net als in de Europa League op donderdagavond gespeeld. Voor de Belgen is het dus uitkijken wat KAA Gent doet tegen PAOK

Loting kwartfinales Europa league conference league