Wat kunnen Standard, Gent en Oostende in hun eerste wedstrijd van het seizoen?

Vandaag zijn er nog 3 wedstrijden in de Jupiler Pro League. Gent gaat bij STVV opzoek naar de drie punten, Standard trekt naar Mechelen en Oostende neemt het thuis op tegen Moeskroen.

De eerste wedstrijd van de dag is deze tussen KV Mechelen en Standard. Beide teams ambiëren een plek in play-off 1. De Luikenaars misten nu al twee seizoenen op rij play-off 1 en wilt dit scenario absoluut vermijden dit seizoen. KV Mechelen was vorig seizoen enorm sterk in eigen stadion. 13 van de laatste 15 thuiswedstrijden in competitieverband werden gewonnen. Om deze reden denken wij dat “KV Mechelen wint”de ideale gok is met een notering van 3.

KAA Gent trekt naar STVV om 18:00. In de laatste 6 thuisduels van STVV tegen Gent, konden ‘de kanaries’ slechts 1 wedstrijd winnen. De beide teams scoren in de onderlinge duels die op Stayen gespeeld worden lijkt een trend te zijn. 6 van de laatste 7 onderlinge duels op Stayen eindigde in een resultaat waar beide teams scoorden. Daarom denken wij dat deze trend vandaag verder zal gezet worden. Beide teams scoren lijkt ons dus de ideale weddenschap met een notering van 1.87.

Als afsluiter van de eerste speeldag in de JPL staat er een duel tussen KV Oostende en Moeskroen op het programma. ‘De kustboys’ speelden eerder deze week een verdienstelijke partij in Marseille. Thuis is KVO een moeilijk te kloppen ploeg. Er werden slechts 3 van de laatste 13 thuiswedstrijden verloren. Vorig seizoen kon Moeskroen slechts 4 keer punten pakken op verplaatsing. Daarom denken wij dat deze wedstrijd zal eindigen in een klinkende zege voor KVO. KV Oostende wint met HC -1 lijkt ons de ideale weddenschap op deze partij. De notering van deze weddenschap is 2.3.

Haast je dus snel naar de site van Circus en plaats een weddenschap op de zondagswedstrijden in de Jupiler Pro League. Voor nieuwkomers die nog geen account hebben of geen geld meer op hun account hebben, heeft Circus erg interessante promoties klaar. Wacht dus niet en surf als de bliksem naar Circus.be !

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link