Nieuw verlies voor Atlético... Fans vellen BELANGRIJK oordeel over Carrasco & Witsel met oog op WK

Atlético Madrid ging woensdagavond pijnlijk 1-0 onderuit op het veld van RCD Mallorca, een middenmoter in La Liga. Het was voor de Spaanse topclub al de vierde competitienederlaag van het seizoen, naast drie nederlagen én de uitschakeling in de Champions League. Het wordt met andere woorden een seizoen om snel te vergeten, ook voor onze Belgen Yannick Carrasco en Axel Witsel. Met Atlético Madrid hebben ze nog weinig om voor te spelen dit seizoen, gelukkig komt straks het WK voetbal er aan. Ze zullen wel dringend hun niveau moeten opkrikken, want tegen Mallorca kregen ze ferme kritiek. Voetbalflitsen bundelde enkele tweets:

Carrasco & Witsel vs Mallorca

"Axel Witsel heeft ons allemaal voor de gek gehouden"

"Carrasco, Witsel en De Paul wandelen"

"Witsel en Carrasco trekken hun benen in om een botsing te vermijden. Je kunt niet spelen met de gedachte om niet geblesseerd te raken"

En la misma jugada Witsel y Carrasco escondiendo la pierna para no ir al choque... no puedes jugar pensando en no lesionarte

"Axel Witsel en Yannick Carrasco ... Ik hoop dat hun slechte vorm ligt aan de crisis bij Atlético Madrid, want hun niveau is echt niet goed"

"Witsel zit in een crisis. Carrasco, mijn god.." 

"Witsel heeft het krediet dat hij in de eerste wedstrijden heeft opgebouwd al verspeeld" 

Axel Witsel probeerde nog een omhaal, maar tevergeefs: