Club-fans én Peter Vandenbempt maken zich zorgen: "Het is hier precies wel stil op Jan Breydel"

Waar is de tijd dat Jan Breydel een oninneembare vestiging was en de Club Brugge-supporters werden verkozen tot de meest sfeervolle van het land. Deze tijd ligt toch al even achter ons, want het is geen geheim dat de verwachtingen bij de fans ondertussen hoger liggen na de vele successen van de afgelopen jaren. Dat zorgt uiteraard voor meer gemor en een verandering in de mentaliteit. Veel Club-fans ergeren zich de laatste tijd dan ook aan de sfeer in het Jan Breydelstadion, getuige meerdere tweets die wij hieronder op een rij zetten. Eerder lachten de Anderlecht-fans ook al met de zwakke sfeer op het veld van hun aartsrivaal.

Sfeer in Jan Breydel

Opvallend: commentator Peter Vandenbempt zei zondag nog live tijdens Club-Anderlecht dat het "hier precies wel stil is op Jan Breydel". Een boodschap die genoeg zegt. Hoog tijd dat de Brugse fans in eigen boezem beginnen te kijken, zo vindt dus ook Peter Vandenbempt. 

Throwback naar 15 mei 2016: Club Brugge wordt voor het eerst in elf jaar nog eens kampioen en de Brugse fans zijn door het dolle heen. De tribunes blijven zelfs een uur na de match nog volledig gevuld. Een optimale sfeer!

Ook interessant