Terecht? Anderlecht-fans zijn RAZEND na niet-gegeven penalty in UECL: "Een Oostenrijkse mol"

Anderlecht ging donderdagavond op bezoek bij Steaua Boekarest. Met veel goede moed begon paars-wit aan haar wedstrijd, maar nog voor de rust kwam het goed weg omdat het een duidelijke penalty niet tegen kreeg. Ook in de tweede helft was de wedstrijd niet van een hoogstaand niveau. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd op een 0-0 gelijkspel, maar dat had er volgens de fans van Anderlecht anders kunnen uitzien. Zij vinden dat de scheidsrechter enkele minuten voor het einde van de wedstrijd hun club benadeelde door hen een penalty te ontnemen. Op Twitter waren ze dan ook niet mals voor de Oostenrijkse scheidsrechter!