Anderlecht-fans zijn het allemaal HELEMAAL eens over Anders Dreyer na 1-1 gelijkspel tegen Genk

Het is 'Super Sunday' en dat wil zeggen: enkel topwedstrijden in onze Belgische competitie. Om 18u30 werd de wedstrijd tussen Genk en Anderlecht op gang getrapt en die eindigde op een 1-1 gelijkspel. De wedstrijd was amper vijftien minuten bezig of Genk-aanvaller Bonsu Baah liep al tegen een tweede geel karton aan na twee lichte overtredingen en zo moest KRC Genk dus met zijn tienen verder. De fans van Anderlecht hadden echter een ludieke opmerking, want zij vonden dat ze met tien tegen tien stonden te voetballen omdat Dreyer 90 minuten lang onzichtbaar was. De supporters schreeuwden aan de rust al om Benito Raman als zijn vervanger, maar die kregen ze niet. Wij bundelden enkele tweets.