Mislopen Club Brugge-target maakt indruk in Ligue 1 met goal en assist: "What a masterclass"

Transferonderhandelingen: ze kunnen niet allemaal succesvol zijn. Bij Club Brugge denken ze dan ongetwijfeld snel aan Mohamed Daramy. De Deense winger stond in 2021 héél dicht bij blauw-zwart, maar koos uiteindelijk toch voor Ajax. Daar werd het geen groot succes en werd hij overgenomen door Stade Reims. Daar was hij vrijdagavond de man van de match met een goal en een assist tegen Strasbourg.

Mohamed Daramy vs Strasbourg

Daramy is een 21-jarige Deense flankaanvaller die momenteel actief is bij Stade Reims in Frankrijk. In 2021 stond hij nog dicht bij een transfer naar Club Brugge. Blauw-zwart bood zelfs 12 miljoen euro voor Daramy. Vrijdagavond was hij de man van de match tegen Strasbourg met een goal en een assist in de 2-1 overwinning tegen Strasbourg. De fans waren dan ook erg lovend over hem.

"Daramy's potentieel wordt zo goed benut. Zijn percussieve profiel en zijn vermogen om achter de Elzasser linies te komen deden vanavond echt pijn."

"Mo Daramy is zo goed. Begrijp nog steeds niet hoe Ten Hag beide bij Ajax had en besloot 100m voor Antony te betalen." 

"Ik vind Daramy echt leuk! Ik vind je team van Reims echt goed! Ze werken verschrikkelijk goed in deze club. En ze spelen geweldig voetbal! #SDRRCSA" 

"Net gezien dat Daramy een masterclass geeft. Tijd om af te stemmen. "