Goaltjesdief! Oost-Vlaming scoort 30 goals in 24 matchen in 4e Provinciale, waaronder 7(!) in 1 match

Ken jij Ersin Kekeç al? De 29-jarige aanvaller speelt dit seizoen bij FC SKV Overmere in Vierde Provinciale E van Oost-Vlaanderen. Ersin Kekeç wist dit seizoen al 30 keer te scoren in 24 wedstrijden. Zo wist hij in één wedstrijd zeven keer het doel te vinden. Zijn vele doelpunten helpen Overmere aan een derde plaats in het klassement, op dertien punten van leider Massemen.

FC SKV Overmere

FC SKV Overmere speelt met het stamnummer 3879 en heeft als clubkleuren geel en blauw. De Oost-Vlaamse ploeg komt uit in Vierde Provinciale E van Oost-Vlaanderen. Dit seizoen draaien ze vlot mee aan de top van het klassement. Na 24 speeldagen heeft de ploeg al vijftien keer gewonnen, zes keer gelijkgespeeld en slechts drie keer verloren. Goed voor 51 punten en een derde plaats in het klassement.

Daarnaast hebben ze mede dankzij de vele doelpunten van Ersin Kekeç een positief doelpuntensaldo. Het scoorde al 97 doelpunten en ze kregen slechts 25 doelpunten tegen. Omdat er afgelopen weekend gewonnen werd van eerste achtervolger SK Wichelen, is Overmere zeker van een plaats in de eindronde voor promotie naar Derde Provinciale.

ersin kekec

Ook interessant