Anderlecht-flop maakt Turkse fans GEK na 4de goal in 4 matchen: "Schrijft poëzie met zijn voeten!"

Ken jij Mahmoud Trezeguet nog? In een ver verleden speelde de Egyptenaar nog elf wedstrijden voor Anderlecht, maar hoge toppen scheren bij paars-wit lukte hem echter nooit. Toch speelde de Anderlecht-flop nog 64 duels voor het Engelse Aston Villa. Sinds begin juli 2022 speelt de flankaanvaller voor Trabzonspor in Turkije, de ploeg die vorig seizoen kampioen speelde in de Süper Lig. Dit jaar konden ze echter niet kampioen spelen: de titel was weggelegd voor het Galatasaray van uitblinker Dries Mertens

Mahmoud Trezeguet vs Alanyaspor

In Turkijke verkeert Trezeguet tegenwoordig in bloedvorm: hij scoorde zaterdagavond zijn vierde goal in vier wedstrijden en hielp zijn team zo mee aan de overwinning. Wij bundelden enkele tweets van zeer enthousiaste Turkse fans.

"Trezeguet mag niet verkocht worden, tenzij er een bod van meer dan tien miljoen komt. Hij is ons enige aanvallende wapen."

"Deze Trezeguet moeten we bijhouden!"

"Trezeguet heeft poëzie geschreven met zijn voeten!"

"Wie Trezeguet verkoopt, verkoopt onze kansen voor volgend seizoen. Geen grap."

"Trezeguet kan tegenwoordig meer dan enkel met zijn voeten spelen!"

Bekijk hieronder de kopbalgoal van Trezeguet:

Mahmoud Trezeguet vs Faith Karagümrük

Enkele weken geleden was hij ook al beslissend in het duel tegen het Karagümrük van de (scorende) Mbaye Diagne. Met twee goals en een assist washij de man van de match!

Net binnen