Analist Wesley Sonck kiest voor opvallend nieuwe bijverdienste, liet al zijn kunsten tonen...

Wesley Sonck is al jaar en dag analist bij Sporza en Extra Time, maar gaat vanaf nu ook zingen. Ja, je leest het goed: De ex-Club-spits maakt deel uit van de band Ninoofse Allstars samen met Bram en Lennert. Sonck maakte dit jaar al zijn debuut als zanger tijdens de nacht van carnaval in de Oost-Vlaamse stad en zijn 'performance' was naar verluidt 'meteen een schot in de roos en smaakte bij alle partijen naar meer.' Na een hattrick op de Parkconcerten en de Gentse Feesten staken ze de koppen samen en werd de tactiek besproken.
Na een intense voorbereiding en enkele stevige trainingen, staan ze nu helemaal klaar om een wervelend spektakel van 90 minuten te brengen', is er op het Instagram-kanaal van Bram en Lennert te lezen. 

Wesley Sonck zanger

Wat voor liedjes gaat Sonck dan zingen? Wel, 'de allergrootste meezingers en de bekendste klassiekers uit alle genres'. Gelukkig voor het publiek zingt hij ook niet a capella, want hij wordt ondersteund door vier andere muzikanten. 'Zwaai die handjes al maar in de lucht!', zal ongetwijfeld een van zijn slagzinnen worden...

In onderstaande video kan je het zangtalent van Sonck alvast bewonderen: