DONE DEAL! Marc Overmars haalt David Neres naar de Bosuil, eerste grote vis is een feit!

Onlangs werd bekendgemaakt dat Marc Overmars de nieuwe technisch directeur is van Royal Antwerp. Hier kwamen verschillende reacties op vanuit de voetbalwereld. Sommigen vonden het positief voor Antwerp en sommigen vonden het negatief voor the Great Old. Marc Overmars kon veel grote namen naar Ajax halen zoals Haller, Blind en Antony. Dankzij Marc Overmars komt er nu ook een eerste grote naam naar Antwerp.

David Neres naar Antwerp

David Neres is vanaf nu een speler van Royal Antwerp. De Braziliaanse winger met een marktwaarde van 20 miljoen euro speelde bij Shakhtar Donetsk in Oekraïne, maar door de gekende omstandigheden is hij vertrokken naar Royal Antwerp. Op 14 januari 2022 vertrok hij van Ajax naar Shakhtar, maar daar heeft hij nog geen enkele wedstrijd kunnen spelen. Hij speelde 180 wedstrijden voor de Amsterdammers en daardoor heeft hij veel contact met Marc Overmars, die deze ongelooflijke transfer kon waarmaken. David Neres is nu de derde meest waardevolle speler in de Jupiler Pro League volgens Transfermarkt, achter Charles De Ketelaere en Noa Lang

Dit is een enorm mooie transfer... een té mooie transfer om waar te zijn, want vandaag is het 1 april en dan foppen we jullie maar al te graag. David Neres trekt dus helemaal niet naar Royal Antwerp. LOL!

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link