Opvallend! Ex-Club Brugge flop speelt nu in Derde Klasse Nederland, ooit half jaartje bij Club

Kent jij Lex Immers nog? De Nederlander speelde in een ver verleden voor Club Brugge, maar ontbond na een half jaar al zijn contract wegens familiale omstandigheden. Ondertussen is de 35-jarige aanvallende middenvelder nog steeds actief, al is dat niet meer op zo'n hoog niveau. Hij tekende vorige zomer een contract bij de Nederlandse Derde Klasser SVV Scheveningen. 

Lex Immers

Immers speelde in de jeugd voor ADO Den Haag en maakte op 21-jarige leeftijd zijn profdebuut tegen RKC Waalwijk. De geboren Hagenaar werd binnen korte tijd een vaste waarde in de eerste ploeg en was mede verantwoordelijk voor de promotie naar de Eredivisie dat seizoen. In totaal speelde de middenvelder 257 wedstrijden voor de club en was daarin betrokken in 78 goals. 

Club Brugge 

Na periodes bij Feyenoord en Cardiff maakte hij transfervrij de overstap naar Club Brugge. Daar speelde hij maar een half jaartje omdat hij zijn contract vroegtijdig liet ontbinden wegens familiale omstandigheden. De ondertussen 35-jarige speler is momenteel actief bij de Nederlandse Derde Klasser SVV Scheveningen. 

lex immers scheveningen