Eén Antwerp-speler doet gans Europa WATERTANDEN na UCL-kwalificatie: "Absolute monster..."

Woensdag 30 augustus 2023 zal een datum zijn die Antwerp-supporters voor altijd in het hart zullen dragen. Op die dag wist The Great Old zich namelijk voor de allereerste keer in haar bestaan te kwalificeren voor de poulefase van de Champions League. Was getekend, Michel-Ange Balikwisha. De Belg was de held van de avond met een goal én assist. En toch was er één man die bij de Europese voetbalfans nóg meer indruk maakte... Arthur Vermeeren.

Arthur Vermeeren AEK Antwerp

De 18-jarige groeibriljant speelde op het veld van AEK Athene alweer een dijk van een match, samen met partner in crime Mandela Keita. Vermeeren speelde alsof hij al jaren meedraaide en deed op Twitter heel wat wenkbrauwen fronsen... Op een positieve manier. Wij haalden er enkele van de opvallendste tweets uit.

"Vermeeren lijkt echt een moderne defensieve middenvelder. Een mix van ballen veroveren, tactisch inzicht en intelligentie."

"Antwerp is de volgende grote centrale middenvelder aan het klaarstomen voor België. Vermeeren gaat ver geraken."

"Vermeeren is dat type speler dat overal zou aarden. Hij kan zoveel systemen spelen. Het maakt niet uit, want hij speelt zo zelfzeker."

"Vermeeren is een ongezien talent."

"Coulibaly mag Vermeeren meenemen als hij terugkeert naar Dortmund na zijn uitleenbeurt."

"We moeten echt Vermeeren kopen, hij is zo jong en te goed."

"Waarom wordt er zo weinig gepraat over Arthur Vermeeren. Die knaap is een echt monster in het middenveld."