Wie is Jozefien Van de Velde, de vriendin van Charles De Ketelaere?

Het gaat de laatste maanden toch wat moeizamer in de carrière van Charles De Ketelaere. De jonge Belg realiseerde vorige zomer zijn toptransfer naar AC Milan, maar dat bracht nog niet echt wat iedereen ervan verwachtte. CDK moet al te vaak vanop de bank toekijken en moet dikwijls veel kritiek slikken van zijn eigen supporters. Geen geluk in het spel, is geluk in de liefde dan maar? Maak hieronder kennis met Jozefien Van de Velde, vriendin van Charles De Ketelaere.

Wie is Jozefien Vandevelde vriendin Charles De Ketelaere?

Jozefien Van de Velde is de 22 jaar oude vriendin van Charles De Ketelaere. De twee ontmoetten elkaar enkele jaren geleden en hebben inmiddels al een relatie van 2020. Ze leerden elkaar niet kennen in de voetbalwereld, want Jozefien had aanvankelijk niets voor voetbal. Wellicht veranderde dat ondertussen al wat. Jozefien studeert Tandheelkunde in Gent. Sinds haar relatie met de Rode Duivel schoot haar populariteit ook de lucht in: ze heeft al meer dan 30.000 volgers op Instagram.

Foto Jozefien Van de Velde

Jozefien is uiteraard geregeld in Milaan te vinden:

jozefien van de velde charles de ketelaere vriendin

Vriendin Charles De Ketelaere foto's

Hieronder vind je nog enkele foto's van de knappe Jozefien Van de Velde:

Ook op het Gala van de Gouden Schoen was Jozefien vorig jaar aanwezig!

Charles De Ketelaere met zijn vriendin op de Gouden Schoen

Hoe hebben Charles De Ketelaere en vriendin elkaar leren kennen?

Telkens Charles De Ketelaere over zijn vriendin Jozefien Van de Velde praat, straalt de aanvaller van AC Milan. De Ketelaere wist te vertellen dat ze elkaar ontmoet hebben op een feestje en dat ze sindsdien onafscheidelijk zijn als koppel. "Ik volgde haar al een tijdje op Instagram; een vriend van mij leerde haar kennen op een feestje. 
En jongens praten daar dan over onderling, hè.", aldus De Ketelaere over zijn vriendin. 

Charles De Ketelaere over hoe hij zijn vriendin leerde kennen

Op de vraag wat hij zo leuk vindt aan Jozefien, zei De Ketelaere het volgende: "Heel veel! Ze is heel vaak lief, maar ze heeft ook veel vuur; ze is gepassioneerd in haar studie. We passen gewoon goed samen. Maar het kan door haar vuur ook wel eens flink clashen. Wanneer we van mening verschillen, begint zij te roepen. Ik zeg altijd tegen haar: We kunnen óók een andere mening hebben en normaal praten. Ik kan mijn gedacht op een rustige manier zeggen."

Charles De Ketelaere over zijn vriedin

Jozefien Van de Velde tandheelkunde

In een interview van een tijdje geleden vertelde De Ketelaere al dat hij een vertrek wel zag zitten, maar daarbij moest hij wel rekening houden met zijn vriendin, Jozefien Van de Velde, die in Gent tandheelkunde studeert. "Mijn vriendin is niet het type dat zomaar alles voor mij opzij zou zetten. En dat wil ik ook niet. Ik val op vrouwen met een passie, die ergens voor gaan en daar goed in zijn. Ik zou niet willen dat zij die studie opgeeft, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we daar een weg in vinden", zei de aanvaller tijdens een interview met Sport/Voetbalmagazine. "Ik zeg steeds tegen haar dat we het probleem aanpakken zodra het zich aandient. Misschien ben ik nog wel gewoon bij Club volgend jaar", voegt hij er aan toe. "Ik ga niet naar pakweg China natuurlijk; in elk land in Europa moet zij haar studie kunnen verderzetten", zei CDK destijds. Dat hij naar een Europese topclub gaat, blijkt achteraf dus geen toeval. 

de ketelaere vriendin transfer

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link