The Voice van Brugge ... Kamal Sowah zingt liedje en hele ploeg doet UITBUNDIG mee (VIDEO)

Wij van Voetbalflitsen houden nauwlettend de social media-kanalen van alle voetballers in het oog. Zo vonden we in het verleden al enkele pareltjes: Pierre Dwomoh die een liedje moet zingen bijvoorbeeld. Wat Pierre Dwomoh kan, kan ik beter moet Kamal Sowah gedacht hebben. Op de storie van Club Brugge-verdediger Clinton Mata is de zien hoe de Ghanees een beetje verlegen een liedje zingt. 

Kamal Sowah

Afgelopen seizoen werd Kamal Sowah verhuurd door Club Brugge aan het Nederlandse AZ alkmaar. Die uitleenbeurt duurde maar tot eind juni en zo is Kamal Sowah ondertussen opnieuw bij blauw-zwart. Wie weet krijgt hij dit seizoen opnieuw meer speelminuten. Hij is in ieder geval mee op stage met de jongens van Carl Hoefkens en daar zong de Ghanese aanvaller All of Me van John Legend. De hele ploeg deed uiteindelijk mee! 

All of Me

@voetbalflitsen.be Kamal Sowah zingt de longen uit zijn lijf 😅 #fy#foryiu#foryoupage#pourtoi#voetbalflitsen#vf#voetbal#soccer#football#footballfunny#clubbrugge#fcb#funnyvideo#futebol#futbok♬ origineel geluid - Voetbalflitsen BE