WIST JIJ HET? Broer van bekende Rode Duivel speelt in Eerste Nationale, zelfde positie!

Yannick Carrasco is alweer aan een aardig seizoen bezig bij Atlético Madrid. Ondanks de veel mindere prestaties van zijn ploeg, blijft hij zelf toch een goed niveau halen en is hij regelmatig beslissend. In de loop der jaren bouwde hij een knappe carrière op. Maar wist je dat hij een broer had die ook voetbalde?

Mylan Carrasco

Mylan Carrasco is de jongere broer van Yannick Carrasco. Net als zijn broer werd hij als kleine knaap opgeleid bij Diegem. Via Diegem ging het naar Grimbergen en wat later volgden zelfs enkele Spaanse omzwervingen bij Atlético Madrid B, RSD Alcala en Marino Luanco. Die laatste speelt op het vierde niveau van Spanje. Tussendoor vertegenwoordigde hij ook nog ASV Geel.

KSK Heist

Sinds 2019 verdedigt hij echter de kleuren van KSK Heist, spelend in Eerste Nationale. Daar kennen ze een tamelijk goed seizoen: ze parkeren er op een zesde plaats in het klassement. De 26-jarige Carrasco is er basisspeler en wist ook al de weg naar de netten te vinden. Opvallend: als flankaanvaller bekleedt hij dezelfde positie als z'n broer. 

Broer van Yannick Carrasco speelt in Eerste Nationale

Mylan Carrasco destijds in een terview met ASV TV

Ook interessant