Ex-Club-speler KAPOTGEMAAKT door landgenoten na penaltymisser én 4-0 verlies: "What an idiot!"

Bij Club Brugge zullen ze de passage van ene Emmanuel Dennis waarschijnlijk niet snel vergeten. Tussen 2017 en 2021 stond de wispelturige aanvaller onder contract bij de Bruggelingen. Een periode met zeer grote pieken, maar ook stevige dalen. Zo scoorde hij onder meer tegen Real Madrid, maar haalde hij zich ook vaak de woede van het publiek op de hals. Dat laatste is nog steeds niet echt veranderd. Ook bij zijn nieuwe club Nottingham Forest niet. En als klap op de vuurpijl heeft hij het ook nog eens verkorven bij z'n landgenoten, na de oefeninterland tegen Portugal.

Emmanuel Dennis penaltymisser Portugal

Het was niet het avondje van Emmanuel Dennis. De Nigeriaan mocht een kwartier voor het einde invallen en eiste vijf minuten later meteen een penalty op, tot frustratie van Genk-aanvaller Paul Onuachu. Wat volgde was een bijzonder matige penalty, gered door Rui Patricio. Nigeria verloor uiteindelijk met 4-0. En dat zijn landgenoten daar niet mee gediend waren, moge duidelijk zijn.

"Emmanuel Dennis heeft het weer gedaan mannen. Waar zijn die Super Eagles die we ooit zagen."

"Wat een idioot, die Emmanuel Dennis."

"Die Emmanuel Dennis, een domme kerel."

"Die vervloekte Emmanuel Dennis..."

"Geen enkele serieuze coach zou Dennis nog oproepen. Die kerel is te arrogant, ook al doet hij niets in het spel. Ik hoop echt dat het zijn laatste interland was voor Nigeria."

Bekijk hier de beelden van de misser:

 

Net binnen