10 Rode Duivels die scoorden op hun debuut, waaronder Loïs Openda en Kevin Roelandts!

Loïs Openda viel woensdagavond in de 85ste minuut in tegen Polen. Amper acht minuten later scoorde hij al de 6-1, en dat op zijn debuut! Enkel Michy Batshuayi en Tom Caluwé konden sneller scoren op hun debuut. De Club Brugge-fans waren dan ook erg lovend over hun aanvaller! Hieronder zie je een lijstje met de tien laatste spelers die scoorden in hun eerste wedstrijd voor de Rode Duivels.

Rode Duivels die scoorden op hun debuut

In dit mooie lijstje staat niet alleen Loïs Openda, maar ook Laurent Depoitre, Michy Batshuayi, Marvin Ogunjimi, Christophe Lepoint, Kevin Roelandts, Axel Witsel, Kevin Mirallas, Tom Caluwé en Gert Claessens. Je ziet hieronder ook in welke wedstrijd dat was. Oké, niet elke tegenstander was van een even hoog niveau, maar je moet het toch maar doen, scoren op je debuut!