Kampioenenploeg? Het beste elftal van Antwerp uit de 21ste eeuw: De Laet, Haroun, ...

Royal Antwerp FC is de oudste club van het land en kent een rijke historie. Hun laatste prijs dateert van 2020, toen het de bekerfinale won tegen grote rivaal Club Brugge. Voor hun laatste kampioenschap moeten we al verder terugkeren in de tijd, meer bepaald naar 1957. Wij maakten voor jullie een elftal op met de beste Antwerp-spelers van de 21ste eeuw. Hierbij ook plaats voor Lamkel Zé (die mag vertrekken).

Beste spelers Antwerp 21ste eeuw

In het elftal vinden we heel wat spelers terug die vrij recent nog actief waren voor Antwerp. Niet onlogisch, aangezien er sinds de komst van Paul Gheysens fors meer wordt geïnvesteerd en dus betere spelers naar de Bosuil komen. In het doel vinden we Butez terug. Hij speelde een beresterk seizoen en hield Antwerp op veel momenten recht. In het verdedigend compartiment vinden we ook nog Seck, Van Damme en De Laet terug. 

Topspelers Antwerp

Nainggolan werd vorig seizoen met hoge verwachtingen binnengehaald, maar kon deze nog niet helemaal inlossen. Desondanks krijgt hij van ons toch een plaats in het elftal, aangezien hij toch één van de betere spelers was bij Antwerp vorig seizoen. Voorzitter Gheysens verwacht echter wel nog iets meer van hem volgend seizoen. Daarnaast vinden we ook nog Refaelov, Haroun, Hairemans, Lamkel Zé, Mbokani en Goots terug in het elftal. 

Beste spelers Antwerp 21ste eeuw

De beste momenten van Patrick Goots bij Antwerp

Ook interessant