Club-fans hebben OPVALLENDE boodschap voor Aster na commentaar op VTM bij Osasuna-Club

Fans van Club Brugge hebben ongetwijfeld een stresserende donderdagavond achter de rug. Want wat een thriller was het, die Osasuna-Club Brugge. Blauw-zwart graaide echter wel de overwinning mee, na een fameuze knal van Maxim De Cuyper. De 1-2 eindstand is een mooie uitgangspositie voor de return, volgende week. De wedstrijd was overigens te zien op VTM, waar Aster Nzeyimana het commentaar voorzag. Een absolute verademing, vonden veel kijkers. Een overzichtje.

Aster Nzeyimana Osasuna Club Brugge

Bekijk hieronder nog eens de goal van De Cuyper, met commentaar van Aster:

Wat zal Aster Nzeyimana doen bij VTM? 

Ondertussen weten we ook welke rol Aster Nzeyimana zal vervullen bij VTM. Op de commerciële zender zal hij voetbalcommentator zijn voor de Europese matchen - bijvoorbeeld in de Champions League - en bij de Rode Duivels. Hij zal ook de host worden van programma's als 'The Voice van Vlaanderen'. In de toekomst zal hij te zien zijn in nog andere VTM-programma’s.

Waarom stapt Aster Nzeyimana over naar VTM?

Het is algemeen geweten dat Aster Nzeyimana niet alleen een grote passie heeft voor voetbal en sport in het algemeen, maar ook voor entertainment en de showbizz. Bij VTM wil hij beide passies combineren. “Ik ben heel dankbaar voor alle kansen die de VRT me heeft geboden. Ik wil vooral de fijne mensen die er werken bedanken. En tegelijk ben ik enorm enthousiast om een nieuw verhaal te schrijven bij VTM. Dat ik voetbal kan combineren met mijn andere liefde, entertainment, maakt het plaatje compleet. Ik kijk er enorm naar uit om naast een icoon als An Lemmens te staan en The Voice Van Vlaanderen te mogen presenteren.”, aldus Aster Nzeyimana.

Ook interessant