Ex-RSCA-speler en boezemvriend van Romelu Lukaku is klaar voor een stunt tegen KRC Genk

Hoogstwaarchijnlijk heb je ooit al gehoord van Nicaise Kudimbana. De 34-jarige Congolese doelman speelt bij KVC Winkel Sport, een ploeg uit eerste nationale. Winkel Sport staat 10de in de competitie. Ze behaalden 7 punten in 7 wedstrijden en hebben een doelpuntensaldo van -4. 

KVC Winkel Sport-KRC Genk

Woensdagavond om 20u speelt KVC Winkel Sport tegen eersteklasser KRC Genk in de 6de ronde van de Beker van België. Ze behaalden nog maar één keer de 6de ronde en toen verloren ze met 0-6 van Lokeren. Dit was in het seizoen 2014/2015. Genk zakt af naar het Sportpark Terschueren, waar ze hun bekerduel zullen spelen. Er is plaats voor 4000 supporters. 

Nicaise Kudimbana

Nicaise Kudimbana is een enorm goede vriend van Rode Duivel Romelu Lukaku. Nicaise Kudimbana heeft een verleden bij RSC Anderlecht en daar stond hij ook bekend als mentor voor onder andere Romelu Lukaku. Na hun periode bij paars-wit bleven ze erg goede kameraden. Boris Kudimbana, de broer van Nicaise Kudimbana, speelt ook bij Winkel Sport en scoorde al 2 doelpunten dit seizoen. Is er een stunt in de maak?

Nicaise Kudimbana

Ook interessant