Ooit bij Club Brugge, nu CONSTANT aan de mouw getrokken door L'pool-fans: "Exactly what we need!"

Dat het heel erg snel kan gaan in de carrière van een voetballer, weten we ondertussen allemaal. Voorbeelden genoeg. Denk maar aan Dele Alli, ooit €100 miljoen waard en nu weggehoond bij Besiktas. Voor wie het de laatste tijd ook hard gaat, is Sofyan Amrabat. In 2018-2019 kon hij zich maar niet doorzetten bij Club Brugge, maar daarna veranderde alles. Een zeer succesvolle passage bij Hellas Verona en op de Wereldbeker in Qatar een van dé revelaties. Hij staat ondertussen op de radar van heel wat clubs. Niet in het minst: Liverpool. Veel fans willen hem er maar wat graag bij in januari.

Sofyan Amrabat Liverpool

"Hij is exact wat we nodig hebben!"

"Ik ben dit al zoooo lang aan het zeggen."

"Gezien zijn sterk WK, vind ik het raar dat er weinig geruchten zijn rond Amrabat. Hij is exact wat Liverpool nodig heeft."

"Een middenvelder is prioriteit, want dat is zwak momenteel. En we zullen blijven afzien zolang we geen spelers zoals Amrabat halen, die de benen hebben om druk te zetten."

"Laten we eerlijk zijn: Liverpool heeft Amrabat nodig!"

"Verkoop Fabinho en koop Amrabat in deze wintermercato."

"Liverpool moet hun middenveld vroeg of laat opfrissen. Een type Sofyan Amrabat is nodig. Ze worden weggezet in het middenveld..."

"Liverpool zou een nummer zes moeten kopen. Caicedo of Amrabat in januari."

 Vier jaar geleden kwam Amrabat nog toe in Brugge:

Ook interessant