Volgens Panna Sports Agency krijgen de Belgische clubs op deze manier waar voor hun geld!

Panna Sports Agency heeft onderzoek gedaan op welke manier Belgische clubs winstgevende transfers kunnen realiseren. Door te zoeken naar wat de meest succesvolste uitgaande transfers waren in de Jupiler Pro League in de laatste 5 jaar, kunnen interessante competities worden geïdentificeerd om spelers te zoeken. Ook moet er onderzocht worden of er meer moet worden geïnvesteerd in eigen jeugd, waar de kost meestal lager ligt dan bij een inkomende transfer.

Uit Onderzoek is gebleken dat de Slowaakse competitie heel wat potentieel heeft lopen. Voor Belgische clubs is de competitie van Slowakije de meest interessante markt. In het volledige artikel kun je zien wat de andere meest rendabele competities zijn voor Belgische voetbalclubs.

Panna Sports Agency heeft ook onderzoek gedaan naar wat de gemiddelde transferwinst is per land. Noorwegen staat aan kop door een recordtransfer van Berge. Maar uit onderzoek blijkt dat de Afrikaanse landen zeer goed scoren. Afrikaanse spelers meteen uit de Afrikaanse competities halen is risicovol aangezien de spelers zich moeten aanpassen, maar als ze zich hebben aangepast kunnen ze voor veel winst verkocht worden.

Klik op de link voor het volledige artikel en je vindt er ook de resultaten op de interessante vragen: https://www.pannasports.eu/l/analyzing-the-transfer-market-where-did-belgian-teams-get-value-for-their-money/

Volg ons nu ook op Instagram

Volg ons nu ook op TikTok

@voetbalflitsenbe

Fantastische dribbel! ⚽️ ##fail##funny##football

♬ Toosie Slide - Drake