Club-fans niet te spreken over één speler ondanks winst vs Bodø/Glimt: "Wat brengt hij eigenlijk?"

Na een eerste helft waarin Club Brugge nog niet echt kon overtuigen, maar via Vanaken toch met een voorsprong de rust inging, gaat het in de tweede helft op zoek naar meer doelpunten om de eerste drie punten in de Conference League-groepsfase veilig te stellen. De Club-fans kregen in de tweede helft meer van hetzelfde te zien. De kansen die gecreëerd werden, konden de West-Vlamingen niet afmaken waardoor het tot op het einde spannend bleef. Eén van de spelers die volgens de Club-fans maar zwakjes presteerde, was nieuwe flankaanvaller Michal Skoras. Voetbalflitsen zette enkele reacties op de match van de Pool op een rijtje:

Skoras vs Bodø/Glimt

In de eerste helft waren de Bruggelingen wel te spreken over hun kapitein Vanaken die de 0-1 wist te scoren na twintig minuten.