Dure vogel scoort 2 goals voor RSCA Futures en lijkt eindelijk boven water te komen ... amper 20 jaar!

De RSCA Futures behaalden vrijdagavond een 2-2 gelijkspel tegen Lommel SK. Een domper voor de Limburgers die nog in de running zijn voor promotie naar de Jupiler Pro League. Ze gaven een 0-2 voorsprong uit handen tegen de beloften van Anderlecht, die zo nog mogen hopen op deelname aan de promotie play-offs. Opvallend: Ishaq Abdulrazak scoorde twee doelpunten voor de thuisploeg. Lucas Stassin stond voor één keer niet aan het kanon.

Ishaq Abdulrazak

We moeten toch even wat kwijt over Ishaq Abdulrazak. De 20-jarige middenvelder scoorde niet alleen onderstaande wereldgoal in de 93ste minuut, maar lijkt ook terug boven water te komen. Anderlecht kocht hem vorige zomer voor maar liefst drie miljoen over van het Zweedse Norrköping, maar speelde nog maar 182 minuten voor de A-ploeg. Tegen KV Oostende en Cercle Brugge mocht hij op speeldag één en twee nog in de basis starten, maar na een rode kaart tegen de Vereniging leek het wel of hij plots verdwenen was.

RSCA Futures

Ishaq Abdulrazak komt tegenwoordig uit voor de RSCA Futures en daar is hij de laatste weken een vaste waarde. Tegen Lommel SK scoorde de Nigeriaanse middenvelder dus twee doelpunten en lijkt hij eindelijk zijn beste vorm teruggevonden te hebben. Het plan is nog steeds om hem in de toekomst in te zetten voor de A-ploeg, de man is uiteindelijk nog maar twintig jaar. De Anderlecht-fans zullen hem in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid wel vaker aan het werk zien!

Ishaq Abdulrazak scoorde deze prachtige gelijkmaker tegen Lommel!