MEE EENS? De beste (winter)nieuwkomers in de JPL volgens FIFA 23, mét Slimani en Bursik

De wintertransferperiode zit erop. Heel wat clubs probeerden zich op enkele posities te versterken, andere clubs probeerden dan enkele overbodige spelers te lozen aan andere clubs. Anderlecht haalde met Slimani en Dreyer versterking voor haar aanval, KAA Gent haalde met Piatkowski dan weer een nieuwe centrale verdediger. Wij maakten een lijstje van de nieuwkomers in de Jupiler Pro League die de hoogste ratings kregen op het populaire voetbalspel FIFA 23! Even ter verduidelijking: spelers die een binnenlandse transfer maakten (vb. El Hadj) werden niet opgenomen in de lijst. 

Beste (winter)nieuwskomers JPL volgens FIFA 23

Anderlecht deed met Anders Dreyer de beste wintertransfer volgens FIFA 23. De Deense vleugelaanvaller is nog altijd maar 24 jaar en kostte Anderlecht 4,2 miljoen euro. Met Islam Slimani vinden we nog een speler van Anderlecht terug in de top drie. Tussen de twee RSCA-spelers, vinden we Gyrano Kerk terug. De polyvalente Nederlandse aanvaller moet de aanval van Antwerp versterken. Yorbe Vertessen en Yira Sor maken de top vijf compleet. Verder vinden we ook nog Kamil Piatkowski, Hugo Siquet, Vakoun Bayo, Josef Bursik en Karol Fila terug in de top tien. 

Beste nieuwkers JPL volgens FIFA 23

Beste nieuwkomers JPL volgens FIFA 22

Ook vorig seizoen trokken er enkele straffe namen naar onze competitie. Toen was Radja Nainggolan nog de beste nieuwkomer volgens FIFA 22. Bekijk het volledige lijstje hieronder.

Beste nieuwkomers in de JPL op FIFA 22