De 10 oudste Rode Duivels aller tijden

Wij bij Voetbalflitsen maakte een lijstje met de oudste Rode Duivels aller tijden, of met andere woorden de oudste Belgische voetballers die ooit voor onze nationale ploeg in actie kwamen. Gegevens vanaf het seizoen 1903/1904 werden volgens Transfermarkt in het lijstje opgenoemen. Timmy Simons is met zijn 39 jaar, 11 maanden en 2 dagen de oudste Rode Duivel die ooit in actie kwam voor de Belgische nationale ploeg.

Oudste Rode Duivels ooit

De oudste spelers aller tijden bij de Rode Duivels zijn respectievelijk Timmy Simons, Jan De Bie, Philippe Vande Walle, Hector Goetinck, Wilfried Van Moer, Franky Van der Elst, Danny Boffin, Eric Gerets, Michel De Wolf en Henri Meert. Jan Verthongen staat op plek elf, hij komt binnenkort in de top tien oudste Rode Duivels aller tijden te staan. Eerder maakten we ook al een lijstje met de jongste Rode Duivels aller tijden.

OUDSTE rode duivels ooit

Timmy Simons liet na zijn interlandcarrière de Rode Duivels niet los. Zo was hij regelmatig als analist te gast bij VTM bij wedstrijden van de Belgische nationale ploeg. Nu is hij coach van tweedeklasser Dender.

Ook interessant