Duitse fans zien Antwerpse miljoenentransfer uitblinken in monsterzege: "Hij is een machine"

Afgelopen zomer verruilde Willian Pacho Antwerp voor de Duitse topclub Eintracht Frankfurt. De Ecuadoriaan speelde anderhalf seizoen de pannen van het dak in de Antwerpse verdediging en verdiende zo een transfer van negen miljoen euro. Zaterdagnamiddag kwam Duitse recordkampioen Bayern München op bezoek. Vorig seizoen kwam Bayern met 1-6 winnen op het veld van Eintracht en stond het na 45 minuten al 0-5. Frankfurt verloor de meest recente vier wedstrijden allemaal, terwijl Bayern in de Bundesliga nog ongeslagen was.

Willian Pacho vs Bayern

In een wervelende eerste helft kwam Eintracht Frankfurt 3-0 voor via Marmoush, Ebimbe en Larsson. Vlak voor rust scoorde Kimmich de 3-1 om Bayern toch nog wat hoop te geven. Na vijf minuten in de eerste helft scoorde Ebimbe zijn tweede van de namiddag en in minuut 60 zette Ansgar Knauff de 5-1 einduitslag op het bord. Willian Pacho won zeven van zijn tien duels en maakte vijf onderscheppingen. De Frankfurt-fans waren laaiend enthousiast over de secure prestatie van de Ecuadoriaan. Voetbalflitsen bundelde enkele reacties:

"Wat Pacho vandaag achterin weer heeft opgeruimd, waanzin... Zelfs met een topprestatie van iedereen op het veld, valt hij nog steeds een beetje op."

"PACHO IS EEN MACHINE 😮‍💨 De man kan geen tackle verliezen. Wat een gigantische transfer"

"Sane droomt vannacht over Pacho!"

"Pacho was vandaag gigantisch goed"

"Pacho vindt Sané zo diep in zijn broekzak dat er ook ruimte is voor Mazraoui"

Willian Pacho vs Saarbrücken

Pacho was in de midweek wedstrijd tegen derdeklasser Saarbrücken nochtans kop van jut na de bekeruitschakeling:

"Met spelers als Götze, Trapp en Pacho spelen we als een team uit vierde klasse."

"Pacho, Koch en Tuta zijn zo slecht."

"Pacho laat zich door Bröker opvreten als een C-student. Dat had ik niet verwacht."

"Wat is dat eigenlijk met Pacho??"

"Ik heb geen zin meer in deze sh*t. Mannen als Chaibi en Pacho hebben een slechte dag."

"Pacho heeft al te veel moeten spelen en is onzeker."

Willian Pacho Eintracht Frankfurt

De start van Pacho bij Frankfurt was zeer veelbelovend. De verdediger had geen tijd nodig om zich aan te passen aan het niveauverschil. Coach Dino Topmoller is een gigantische fan van de ex-speler van Antwerp: "Hoe hij verdedigt in de zestien meter: dat is wereldklasse. Hij laat niets gebeuren, niemand kan iets doen tegen hem.". Mooie ontwikkeling!

Willian Pacho Eintracht Frankfurt wereldklasse

Pacho in actie bij Antwerp:

Ook interessant