Vincent Kompany & co sturen opmerkelijke mail naar abonnees: "Let's bring the noise!"

Vincent Kompany beleefde het afgelopen jaar een droomseizoen bij Burnley FC. De Engelse club werd dominant kampioen in de Championship en keerde na amper één jaar alweer terug naar de Premier League. Daar gaat het hen echter veel minder voor de wind. Na acht speeldagen staan ze achttiende met amper vier punten. Het is nog vroeg op het seizoen, maar toch behoort Burnley FC dit seizoen tot één van de degradatiekandidaten. Daarom heeft de club een opvallend initiatief gelanceerd.

Burnley FC Turf Moore

Burnley FC heeft namelijk een mail gestuurd naar alle abonnees van de club. Men vindt dat de sfeer in Turf Moore momenteel niet optimaal is en dat de fans beter hun best kunnen doen. Het is dan ook een soort oproep om het stadion weer te doen daveren om de nodige punten te pakken in de degradatiestrijd. Of Vincent Kompany hier voor iets tussen zit, weten we natuurlijk niet zeker, maar het is wel een opmerkelijk initiatief. De Belgische coach krijgt de afgelopen weken trouwens veel kritiek van de fans.

Mail naar abonnees van Burnley FC

"Vorig seizoen heeft Kompany gevraagd om Turf Moor weer echt 'onze vesting' te maken. Maar desondanks zullen de meeste fans het erover eens zijn dat de sfeer in ons stadion behoorlijk is doodgevallen. Daarom kloppen we nu bij jou aan. We zijn benieuwd naar jouw suggesties om de sfeer in het stadion wat op te krikken. We willen Turf Moor weer laten brullen, want we verzekeren dat het elftal jullie support negentig minuten lang hoort en voelt. Laat het lawaai maar komen", valt er te lezen in de mail van Burnley FC.

Hier kan je de 'befaamde' mail zien: