Ex-Club-speler AFGEMAAKT na thuisdebuut Luton Town in Premier League: "Waardeloos"

Vrijdagavond was een historische avond voor al wie Luton Town lief heeft. Luton maakte zijn thuisdebuut in de Premier League dit seizoen tegen West Ham United. Normaal had Luton al een match thuis achter de rug, maar door problemen met het stadion werd de wedstrijd tegen Burnley van twee weken geleden uitgesteld. In de match van vrijdagavond zagen we enkele bekende koppen. Zo stond Kaminski (onder meer ex-RSCA en Kortrijk) in doel en speelde ex-Club-winger Chong in de aanval. Die laatste werd op X (Twitter) volledig afgemaakt na een slechte prestatie. Luton verloor de wedstrijd uiteindelijk met 1-2. Voetbalflitsen zet enkele kritische tweets over Tahith Chong op een rij:

Tahith Chong vs West Ham United

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar Luton Town laat Ross Barkley enorm in de steek. Hij was hun enige lichtpuntje, en trouwens, hoe kan Tahith Chong zo slecht zijn?

Dit is de Chong die ik me herinner: waardeloos!

Tahith Chong moet echt sterker worden. Hij ziet er een beetje verloren uit op het middenveld. Hij is een betere speler dan dit

Tahith Chong, Ross Barkley en Marvelous Nakamba vormen het middenveld van een solide middenmoter in de Turkse Super Lig.

Chong speelt afschuwelijk!

 De Nakamba masterclass verdient een doelpunt. Chong doe iets g*dverdomme!

App Store: App Store Link

Play Store:Play Store Link