CRAZY COMPILATIE: de vuilste acties van Porto-verdediger Pepe in 10 minuten (VIDEO)

Pepe wordt dinsdagavond in de basis verwacht bij FC Porto voor de Champions League-partij tegen Club Brugge. De man is ondertussen 39 jaar, won meerdere UCL-titels met Real Madrid en is 127-voudig Portugees international. Pepe staat ook gekend als één van de hardste verdedigers aller tijden. In zijn carrière pakte hij dertien rode kaarten, maar vooral héél veel gele kaarten en maakte hij vooral veel geniepe overtredingen. Het zal je dan ook niet verbazen dat zijn potje geregeld overkookte.

Compilatie Pepe

Op YouTube zijn meerdere compilaties te vinden met zijn vuilste overtredingen en acties uit zijn carrière, vooral uit zijn tijdperk bij Real Madrid. Zo pakte hij spelers van Barcelona keihard aan en stond hij eens op de hand van Lionel Messi. De compilatie duurt maar liefst tien minuten en telt nog niet eens zijn acties van bij FC Porto. De Club Brugge-spelers zijn alvast gewaarschuwd! Eerder maakten we al een throwback over de 1-0 nederlaag van Club in Porto uit 2016.

Ook tegen de Rode Duivels liet Pepe zich vorig jaar negatief opmerken. In de 1/8ste finales van het EK won België toen met 1-0 van Portugal. De verdediger haalde Eden Hazard keihard onderuit en kreeg het ook aan de stok met onder meer Romelu Lukaku...

Ook interessant