Zou het? Marc Degryse duidt zéér OPVALLENDE ploeg aan voor Eden Hazard: "Waarom niet in België?"

Eden Hazard kreeg bij de interland tegen Oostenrijk een prachtig afscheid in het Koning Boudewijnstadion. De ex-Rode Duivel werd in de bloemetjes gezet voor zijn schitterende interlandcarrière. Hazard zit sinds kort zonder club en dus is de vraag waar hij komend seizoen zal spelen. Na geruchten van onder andere Inter Miami en RWDM, heeft Marc Degryse nog een ander voorstel: Anderlecht. Zien we volgend jaar een voorlinie met Hazard en Dolberg, wiens transfer wel officieel is, op de Belgische velden schitteren? 

Marc Degryse Eden Hazard Anderlecht

Marc Degryse ziet in Anderlecht de perfecte club voor Eden Hazard. Hij zou er dichtbij zijn familie wonen en dus gelukkig zijn en volgens hem haalt Hazard nog altijd het niveau van de Jupiler Pro League. Sterker nog: hij stelt dat de ex-kapitein van de Rode Duivels wel eens de Gouden Schoen zou kunnen winnen in België. Voorlopig blijft het nog bij dromen voor Marc Degryse en de Anderlecht-fans, maar wie weet wat de toekomst brengt...

Eden Hazard RWDM

Enkele weken geleden schreef de Franse sportkrant L'Équipe dat een stunttransfer naar RWDM mogelijk is. Eden Hazard zou graag met zijn broer (Kylian) spelen, waardoor een overstap naar de Brusselse ploeg een optie is. In een interview zei de ex-Rode Duivel ook al open te staan voor (letterlijk) alles. Hoe dan ook, de fans kregen het op Twitter niet echt warm van deze transfer. Integendeel. Ze zouden het spijtig vinden dat hij nu al zo snel een serieuze trap lager zou voetballen. Ze hopen dan ook dat het niet zal gebeuren. Lees even met ons mee..

"Wat ga je daar doen Eden?" 

"Het einde van een catastrofale carrière" 

"Is het vandaag de 1ste april?" 

"Het einde van een carrière" 

"Helemaal gek, naar het beeld van zijn persoonlijkheid"