Wed bij Circus live op de Champions League en verhoog je winst met 25%

Circus is een Belgische bookmaker en een partner van Voetbalflitsen België. Indien je jou nog niet geregistreerd hebt, dan geven wij jou hieronder alvast één grote reden waarom je dat dringend wel moet doen. Circus biedt jou namelijk een BetXtra van 100% aan als nieuwe klant! Dat wil zeggen dat jouw winst verdubbeld wordt indien jouw weddenschap winnend wordt afgesloten! Bovendien kan je vanavond van een 25% winstverhoging genieten als je live inzet op de Champions League. Ontdek hier trouwens alle voordelen van bookmaker Circus.

Hoe werkt het exact?

  1. Registreer je bij Circus of log in.
  2. Stort een bedrag naar keuze indien nodig, bijvoorbeeld 10 euro.
  3. Plaats een weddenschap naar keuze op de Champions League. Minimumnotering: 1.60.
  4. Selecteer de BetXtra aanbieding en jouw notering stijgt met 25%. Maximum inzet: 25 euro. Je kan ook rechtstreeks naar de BetXtra pagina gaan en de 25% BetXtra aanbieding selecteren.
  5. Indien je jouw weddenschap winnend afsluit, dan wordt jouw winst met 25% verhoogd
  6. Indien jij je nog niet hebt geregistreerd bij Circus, dan kan je zelfs genieten van een 100% BetXTRA.

Wat is een BetXtra?

Een BetXTRA is een noteringbooster waarmee je je cash-winsten kunt verhogen in het geval van een winnende sportweddenschap. Ze zijn erg gemakkelijk te gebruiken: Plaats eenvoudig je inzet (enkelvoudig of combi) volgens de voorwaarden van de BetXtra om deze te ontgrendelen, selecteer deze in je ticket en geniet ervan. Alle BetXTRA's zijn op deze pagina te vinden.

Verschillende soorten BetXtra voor je sportweddenschappen

Er zijn verschillende soorten BetXtra, met verschillende krachten in het bijzonder +25%, +40%, +50%, +100% ... De mogelijkheden zijn talrijk en altijd voordelig. Hoe hoger het percentage van je BetXtra stijgt, hoe groter je winst zal zijn als je sportweddenschap winnend is. Bovendien verdubbel je, als je een BetXtra +100% gebruikt, direct je potentiële winst in cash! Registreer je hier bij Circus.be.

BetXtra voor je live en prematchsportweddenschappen

Op Circus is het mogelijk om in prematchmodus te wedden, dat wil zeggen voor de aftrap van het evenement waarop je hebt ingezet, of in livemodus met andere woorden, tijdens het spel. Tijdens de wedstrijd zullen de noteringen veranderen. Wat BetXtra betreft, is het principe hetzelfde. De voorwaarden van deze BetXtra geven aan of je deze mag gebruiken in prematch, livemodus of beide.

Verhoog je winst op een terugkerende basis

Er zijn altijd BetXtra beschikbaar om de notering van je weddenschap op Circus te verhogen. De meeste zijn specifiek voor precieze sportevenementen en zijn daarom een paar dagen voor de datum van het evenement beschikbaar. Registreer je hier bij Circus.

Andere zijn terugkerend en worden wekelijks vernieuwd. Je kunt wekelijks een BetXtra LIVE +25%, een BetXtra Combi 4 +25% en een BetXtra Combi 5 +40% gebruiken.   Deze zijn bruikbaar op elke weddenschap die voldoet aan de voorwaarden van de BetXtra (minimale notering, maximale inzet, geautoriseerd ticket, enz.)

Ben je nieuw bij Circus? Het kan zijn dat je je exclusieve BetXtra +100% nog niet hebt gebruikt. Gebruik het op het evenement van jouw keuze en verdubbel direct je potentiële winst. Ontdek de verdubbelaar op deze pagina.

Profiteer van een heleboel andere voordelen voor je sportweddenschappen

Naast sportweddenschapstoernooien biedt Circus je nog veel meer voordelen om het meeste uit je sportweddenschappen te halen en een heleboel cash te winnen! Op deze pagina vind je alle voordelen.

Ontdek de sportweddenschaptoernooien bijvoorbeeld. Onze toernooien die regelmatig worden georganiseerd, afhankelijk van de actualiteiten op al je favoriete sporten, stellen je in staat om nog meer CASH of cadeaus te winnen. Plaats de ene na de andere winnende weddenschap, grijp de beste noteringen en klim naar de top van het klassement om het grootste deel van de jackpot te winnen die op het spel staat.

Dat is niet alles, onze beste noteringen staan ook voor je klaar. Wed op de grootste sportevenementen van het moment met prachtige noteringen in een groot aantal markten : winnaar, topscorer, Aziatische handicap, beide teams scoren, meer dan X-doelpunten. Laat de beste noteringen op deze wedstrijd niet aan je neus voorbijgaan. Je vindt ze terug op deze specifieke pagina.

Profiteer ook van de voordelen van de Circus Club. Dankzij Circus Club verzamel je automatisch coins en punten elke keer dat je van € 1 tot € 10 inzet afhankelijk van het type weddenschap en de noteringen. Je kunt je coins inwisselen voor geweldige cadeaus uit onze Circus Club-catalogus. Exclusief in België! Profiteer ervan ... 

Andere voordelen

Circus biedt nog enorme voordelen aan. Voetbalflitsen somde tien redenen op waarom jij je nu dringend moet registreren bij onze partner Circus.