Club Brugge-fans kunnen niet zwijgen over Vanhaezebrouck na winnen trofee Raymond Goethals

Hein Vanhaezebrouck heeft de trofee Raymond Goethals gewonnen. Deze trofee wordt ieder jaar uitgereikt aan de beste Belgische trainer in het binnen- of buitenland. Vanhaezebrouck greep vorig seizoen op het nippertje naast Play-Off 1, maar haalde wel de kwartfinale van de Conference League waar Gent strandde tegen West Ham United. Dit jaar startte de oefenmeester sterk met Gent, waardoor ze voorlopig op een derde plaats prijken. 

Vanhaezebrouck Raymond Goethals-trofee

Vanhaezebrouck won de trofee voor de tweede keer. In 2015 won hij de trofee ook al eens na het pakken van de landstitel met de Buffalo's. De jury verkoos de trainer van KAA Gent boven Will Still van Stade Reims en Wouter Vrancken van Racing Genk. Onder andere Vincent Kompant en Philippe Clement zaten dus niet in de top drie. Dat de fans van Club Brugge geen fan zijn van Vanhaezebrouck, is al langer bekend, maar deze overwinning van de Gent-coach kan er bij hen echt niet in. Ze reageren dan ook misnoegd op het nieuws.

Hein Vanhaezebrouck trofee Raymond Goethals

Hein Vanhaezebrouck trofee Raymond GoethalsHein Vanhaezebrouck trofee Raymond GoethalsHein Vanhaezebrouck trofee Raymond Goethals

Hein Vanhaezebrouck trofee Raymond GoethalsHein Vanhaezebrouck trofee Raymond GoethalsHein Vanhaezebrouck trofee Raymond Goethals

Club-fans over Hein Vanhaezebrouck in Extra Time

Een tijdje geleden waren de fans van blauw-zwart ook al niet te spreken over het optreden van Hein Vanhaezebrouck in Extra Time. Zij vonden dat hij teveel 'bullshit' verkocht en vaak zéér negatief was over blauw-zwart. Genoeg stof voor de Club Brugge-fans om hevig over te tweeten. Lees even mee: