Standard-speler laat Juventus sterretjes zien in oefenmatch: "Hij is echt ongelofelijk"

Vrijdagmiddag speelde Standard Luik een oefenduel tegen de Italiaanse topclub Juventus. Het speelde knap 1-1 gelijk, al blijft het natuurlijk wel een oefenwedstrijd. De Standard-fans zagen één absolute uitblinker tijdens het duel en dat was William Balikwisha. Hij was volgens de fans echt overal op het veld en zijnwaren dan ook erg tevreden na afloop van de wedstrijd. Ook Jérémy Doku kon zijn fans overtuigen met een schitterende prestatie.

William Balikwisha vs Juventus

"William Balikwisha is te sterk, hij heeft zoveel vooruitgang geboekt in een paar maanden #JuveRSCL #JuveStandardLiegi"

"Balikwisha's verhaal is echt ongelooflijk. Hij zat in de kelder, we waren klaar om hem weg te geven, maar hij heeft altijd gevochten en nu is hij beter geworden en is hij de beste speler van de club. Een genot om te zien spelen"

" Balikwisha is enorm wat een pure speler en Dønnum en Melegoni zijn ook erg goed  #JuveStandaard"

"Balikwisha die het middenveld van Juventus eet. Hij zal een fantastische carrière hebben"

William Balikwisha

William Balikwisha is een 23-jarige middenvelder die momenteel bij Standard Luik speelt. Hij is de broer van Michel-Ange Balikwisha van Royal Antwerp FC. De jonge Belg is een echte laatbloeier, want vorig seizoen mocht hij nog vertrekken. Na een uitleenbeurt aan Cercle Brugge kreeg hij dit seizoen toch eindelijk zijn kans en die greep hij met beide armen. Hij is nu één van de topspelers voor Standard Luik.

Hieronder een video van William Balikwisha met Standard tegen Club Brugge: