Overbodig bij Club, maar nu staat middenvelder in belangstelling van 3 Italiaanse (top)clubs

De overstap van Sofyan Amrabat naar Napoli leek in december 'zo goed als rond', maar inmiddels zijn er meerdere clubs die geïnteresseerd zijn in de middenvelder. Nog drie Italiaanse clubs zouden achter de handtekening van Amrabat aanzitten. 

Naast Napoli zouden ook AC Milan, Internazionale en Fiorentina zich bij Hellas Verona hebben gemeld. Dat schrijft Voetbal International. De drie clubs zijn geïnteresseerd in Amrabat, die een goed seizoen draait in de Serie A. Toch zou Napoli, dat al langere tijd aast op de voormalig speler van FC Utrecht en Feyenoord, zou nog altijd de beste papieren hebben.

18 miljoen euro

Naar verluid zou de club uit Napels de deal snel rond willen maken. Er zou zelfs al gesproken zijn met de zaakwaarnemer van Amrabat. Napoli zou 18 miljoen euro willen betalen aan Hellas Verona, maar een akkoord kwam er nog niet. 

Dit seizoen komt Amrabat sowieso niet meer in actie voor zijn eventuele nieuwe club. De middenvelder speelde namelijk ook al voor Club Brugge en kan dus niet voor nóg een club uitkomen. 

Ook interessant