Throwback: doelman Arnaud Bodart scoort de 2-2 tegen Eupen in de 96ste minuut (VIDEO)

Op 21 november 2020, vandaag exact drie jaar geleden, scoorde Arnaud Bodart een ongelooflijk doelpunt in de Jupiler Pro League. Jawel, je leest het goed, de doelman van Standard zorgden toen voor een zeldzaam moment. In de wedstrijd op Sclessin tegen KAS Eupen scoorde de Rode Duivel namelijk de 2-2 in de 96ste minuut.

Arnaud Bodart scoort tegen Eupen

Op 21 november 2020 namen Standard Luik en KAS Eupen het op Sclessin tegen elkaar op in de Jupiler Pro League. De Rouches kwamen op voorsprong via Merveille Bope Bokadi, maar mede dankzij een rode kaart van Shamir, ging Eupen erop en erover dankzij Prevljak en Peeters. In de allerlaatste minuut kwam er nog een vrije trap waarop Arnaud Bodart besloot mee te gaan. De Standard-doelman komt eerst nog tekort om zijn hoofd tegen de bal te zetten, maar staat twee seconden later wel op de goeie plek om de 2-2 tegen de touwen te trappen. Een doelpunt van een doelman is iets wat je sowieso al weinig ziet. Bekijk de geweldige beelden van Arnaud Bodart hieronder.