Juventus-fans razend op ex-Rode Duivel na smerige overtredingen: "Hij is een moordenaar!"

Udinese verloor zondagavond met 0-3 van Juventus. Op zich geen opvallend of onlogisch resultaat, maar het was wel uitkijken naar het debuut van Christian Kabasele. De ex-Rode Duivel kwam deze zomer over van Watford en stond op speeldag één meteen in de basis tegen Juventus. Kabasele deed het niet zo goed en pakte ook een gele kaart. De Belgische verdediger kwam daar goed mee weg, want eigenlijk had hij rood moeten krijgen. Tot frustratie van de Juventus-fans...

Christian Kabasele vs Juventus

Christian Kabasele pakte al na 31 minuten een gele kaart. Altijd een risico zo vroeg in de partij tegen een topclub als Juventus. De ex-verdediger van KAS Eupen en KRC Genk maakte de wedstrijd vol en daar mocht hij toch van geluk spreken. Hij maakte enkele overtredingen en had gerust een tweede gele kaart kunnen krijgen. Hieronder zien we bijvoorbeeld een stevige overtreding van Kabasele, die niet bestraft werd met een dubbele gele kaart. 

De Juventus-fans vonden het echt niet kunnen dat Kabasele niet van het veld werd gestuurd. Ze vinden hem een echte beenhouwer, al onthouden ze vooral de belangrijke uitzege!

"Kabasele had nu al onder de douche moeten staan, maar wat maakt het uit?" 

"Deze overtreding van Kabasele was donkerrood, maar we winnen en we vertellen het aan niemand" 

"Kabasele mocht direct rood krijgen, zo kom je niet langs achter in" 

"Vertel Kabasele dat je op de bal moet trappen en niet op de enkels"

"Deze Kabasele is een moordenaar" 

"Ik wou dat ik de vrijheid van Kabasele had, die iedereen kan verslaan en tackelen. Hij had een halfuur geleden al van het veld gestuurd moeten worden" 

"Kabasele haat het feit dat er enkels zijn in de wereld zijn die hij nog niet heeft geraakt" 

"Kabsele is een klootzak die elke twee minuten een overtreding begaat" 

"Udinese had met 10 moeten staan aan het einde van de eerste helft, Kabasele maakte drie overtredingen op Vlahovic, Miretti en Weah, ontkennen is onmogelijk"

"Kabasele had eraf gestuurd moeten worden na de overtredingen op Miretti en Weah"

"Udinese had met 10 moeten staan aan het einde van de eerste helft" 

"We moeten het ook hebben over Kabasele, die wel drie gele klappen heeft uitgedeeld in de eerste helft"