Overal ter wereld naar de Champions League-finale Manchester City - Inter kijken? Zo doe je dat!

Manchester City en Inter staan op zaterdag 10 juni tegen elkaar in de finale van de Champions League! Lukt het Pep Guardiola eindelijk om na al die jaren de meest prestigieuze prijs voor clubteams met Manchester City te winnen? In zijn zeven seizoenen bij The Citizens haalde hij onder meer drie keer de kwartfinale, één keer de halve finale en één keer de finale. Wint hij hem nu eindelijk?

Wil jij deze finale overal ter wereld kunnen volgen? VPN Gids legt je uit hoe jij de Champions League-finale waar ook ter wereld kunt zien!

Stel nou dat jij net in het buitenland zit en toch naar deze wedstrijd wil kijken... Dan stuit je al snel op problemen, want online streams zijn niet langer beschikbaar, Nederlandse kanalen zijn lastiger te bereiken via de televisie en zelfs op social media kunnen video's een geo-block hebben. Hoe zorg je er dan voor dat je toch naar de Champions League-finale kan kijken? Daar is een perfecte oplossing voor: gebruik gewoon een 'Virtual Private Network', afgekort VPN.

Wat is een VPN?

Met een VPN kan je vanuit het buitenland jouw internetverkeer via Nederland laten lopen. Daarmee kan je gemakkelijk Nederlandse voetbalstreams kijken, ook als je niet in Nederland bent. Je hebt met een VPN dus geen last maar van online streaming blokkades. Dit werkt ook de andere kant op: je kan vanuit Nederland naar buitenlandse streams kijken met een VPN, door simpelweg een VPN-server in het buitenland te kiezen.

Hoe werkt een VPN?

Een VPN werkt heel simpel middels een eenvoudige app op je smartphone, laptop of tablet. Binnen een paar minuten kan je het internet op alsof je in een ander land zit. Het kost je hooguit een paar euro en je kan ook nog gebruikmaken van een geld-terug-garantie. Bij VPN Gids vind je de volledige uitleg over Nederlands voetbal kijken vanuit het buitenland met een VPN.

Tips voor de juiste VPN

  • Snelheid - Een VPN moet snel zijn! Want als voetbalfan wil je niet meemaken dat tijdens een gevaarlijke aanval het beeld begint te haperen.
  • Servers - Een VPN moet servers in Nederland aanbieden, zodat je gemakkelijk bijvoorbeeld ESPN kan bekijken in het buitenland.
  • Gemak - Een VPN moet gemakkelijk in te stellen zijn.