Wie is Chloé Coucke, de oudste dochter van Marc Coucke die studeert in Oxford?

Chloé Coucke is de oudste dochter van Anderlecht-eigenaar Marc Coucke en op moment van schrijven negentien jaar oud. Enkele weken geleden kwam ze ook aan ter sprake in het VTM-programma 'The Masked Singer' toen haar vader Marc Coucke als 'Kolonel Mops' werd ontmaskerd. Maar wie is ze verder nog? Voetbalflitsen zocht het even voor je uit.

Wie is Chloé Coucke?

Chloé Coucke werd geboren in het jaar 2004 en is op moment van schrijven negentien jaar oud. Ze is de oudste dochter van Marc Coucke en de zus van Alysée Coucke. Chloé Coucke studeert momenteel in Oxford en brengt dus heel wat tijd door in Engeland. Hieronder zien we een foto van Marc Coucke toen bekend raakte dat haar dochter aan Oxford ging studeren:

Chloé Coucke Marc Coucke The Masked Singer

In 2023 nam Marc Coucke als 'Kolonel Mops' deel aan The Masked Singer. Zijn vrouw en jongste dochter waren hiervan op de hoogte, maar Chloé Coucke die in Oxford studeert, niet. Bijna liep het mis."Ze heeft me eens bijna ontmaskerd. Ik stond eens ‘Sweet Caroline’ onder de douche te oefenen – ik dacht echt dat ik alleen thuis was, maar ze lag op de gang te gieren van het lachen. Ik heb haar toen wijsgemaakt dat ik me had ingeschreven voor ‘The Voice Senior’. Onlangs vroeg ze me hoe het is afgelopen. ‘Dat is afgesprongen, de productie dacht dat helemaal niemand van de coaches voor mij zou kiezen,’ loog ik. ‘Dat dacht ik wel,’ antwoordde ze doodleuk", klonk het bij Marc Coucke omtrent zijn deelname aan The Masked Singer. Er kwam trouwens heel wat reactie op het feit dat Marc Coucke meedeed aan dit VTM-programma.

Over dit moment ging het uiteindelijk:

Chloé Coucke Instagram

Op Instagram telt Chloé Coucke meer dan 11.000 volgers, we mogen dus zeggen dat ze best vrij populair is. Voetbalflitsen zette enkele Instagram-foto's op een rijtje.

Chloé Coucke is ook actief op TikTok, waar ze iets meer dan 3.000 volgers heeft. Enkele voorbeelden: 

@chloecoucke♬ suono originale - Mariadipaola459
@chloecoucke A night out in Val Thorens, we added a little bit of ✨spice✨ #fyp#pourtoi♬ Swervin (feat. Veysel) - A Boogie Wit da Hoodie
@chloecoucke Toch wel enkele foutjes opgemerkt #dreamdaughter♬ put that finger down - emma
Ook interessant